Young Talents

Hieronder kan je alle Young Talents vinden

Dit zijn de talenten van Presikhaaf University. Deze jongeren pakken de sociale en de maatschappelijke vraagstukken uit de samenleving op en werken bij Presikhaaf University aan hun eigen ontwikkeling.
Klik op de foto om de LinkedIn pagina van de talenten te zien.

Roy

Social Work, leerjaar 2.

Ik zet me in voor gelijke kansen voor jongeren, omdat ik vind dat de maatschappij te weinig tijd en moeite steekt in jongeren met een leer- en/of gedragsachterstand. Vooral kwetsbare jeugd moet beschermd worden, waardoor kansen optimaal kunnen worden bereikt. Hierdoor zijn er meer rolmodellen waar anderen hun krachten uit kunnen halen!

Nehkomi

Commerciële Economie 4e leerjaar

Ik zet mij in voor PU, omdat ik hier ben opgegroeid en de kinderen de tools en ondersteuning wil bieden, die ik zelf niet heb gehad.

Leila

Sociaal Maatschappelijk Dienstverlening niv 4, leerjaar 2

Ik zit bij PU omdat ik geloof dat in elk kind een superheld zit die zijn of haar superkrachten nog moet leren kennen.

Danisha

Olympus college mavo 4

Ik zit bij pu omdat ik graag jongeren wil helpen en wil stimuleren het beste uit hun zelf te halen.

Gani

1e jaar Social Work

Ik vind het fijn om er voor de kinderen te zijn en ze steun te bieden waar nodig.

Manar

4e leerjaar Havo

Ik zit bij PU, omdat ik graag leerlingen help waarbij nodig en op deze manier mijn eigen kennis versterk.

Abdellatif

Bsc Bedrijfskunde

Ik geloof dat elk kind talenten heeft, alleen wordt dat helaas in de praktijk niet altijd benut. Elk kind heeft het recht op gelijke kansen. Bij PU hoop ik ze hierbij te kunnen helpen om net dat extra zetje te geven waar hun talenten het best tot zijn recht komt.

Safae

Pedagogiek 1e leerjaar

Ik heb voor PU gekozen, omdat ik veel waarde hecht aan gelijke kansen, waar je wieg ook gestaan heeft!

Malik

Afgestudeerd van Havo (tussenjaar)

Ik zit bij Presikhaaf University om mezelf te ontwikkelen, maar vooral om de kids te helpen en motiveren.

Esma

VWO 6

Onderwijskwaliteit en gezondheid van een kind moet niet afhangen van hoe hoog het inkomen van de ouders zijn. Om deze reden wil ik me via Presikhaaf University inzetten voor gelijke kansen.

Chaimae

Finance en Control leerjaar 4

Ik zit bij Presikhaaf University omdat het werken met jongeren mij enthousiast maakt. Ik vind het belangrijk dat jongeren de steun krijgen die zij nodig hebben.

Jahrai

Afgestudeerd Bachelor in law

Gelijke kansen zijn heel belangrijk. Ik hoop hierbij de jongeren een steuntje in de rug te geven, zodat zij zichzelf verder kunnen ontplooien

Rafik

Ik zet me in voor PU, omdat ik het belangrijk vind om een bijdrage te leveren aan de maatschappij en de aankomende generaties. Daarnaast deel ik graag mijn ervaringen binnen PU.
Naast mijn maatschappelijke betrokkenheid, werk ik bij de immigratie- en naturalisatie dienst.

Achraf

Bedrijfskunde 1e leerjaar

Ik zit bij Presikhaaf University omdat ik het leuk vind om te werken met jongeren. Zelf vind ik het heel erg belangrijk dat de jongeren ook recht hebben op steun die ze nodig hebben.

Abdelilah

Sara

Verkoopspecialist niveau 3

Ik vind het altijd leuk om met kinderen te werken. Vind het mooi om te zien hoe ze ontwikkelen en wil graag dat de kinderen zich verder ontwikkelen en hun verborgen talenten vinden.

Ozge

Onderwijsassistent Niveau 4

Ik zit bij PU omdat ik erin geloof dat wij samen meer bereiken dan alleen. Samen staan we sterker, samen bereiken wij gelijke kansen en geven we de mogelijkheid om iedereen verder te laten groeien tot waar hij of zij wilt zijn.

Esma

Social Work leerjaar 1

Ik vind dat alle kinderen een kans moeten krijgen om zichzelf te laten zien in de samenleving. De reden dat ik onderdeel ben bij PU is, omdat wij als organisatie het maximale uit de kinderen halen en alle kinderen gelijke kansen aanbieden.

Kevin

Social Work 1e leerjaar

Ik doe graag iets voor een ander, omdat het mij een goed gevoel geeft en krijg er veel waardering voor terug!

Youssra

Vwo leerjaar 5

Als begeleider leer je veel nieuwe dingen, en het is er altijd erg gezellig.

Mairon

Sociaal Maatschappelijk Dienstverlening niv 4

Ik loop stage bij PU omdat ik van mening ben dat elk kind een stabiele basis nodig heeft om het beste uit zichzelf te kunnen halen

Naomi

Sociaal Juridische Dienstverlening, leerjaar 1

Ik hou er van om mensen te kunnen helpen en ze met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Ilayda

2e jaar logopedie

Ik zit bij PU om me in te zetten voor een ander om het succes te kunnen bereiken.

Kaltumo

Rechtsgeleerdheid leerjaar 3

Bij PU leer ik mijzelf te ontwikkelen en draag ik daarnaast bij aan de wijk door mijzelf in te zetten voor gelijke kansen.

Demi

Gymnasium leerjaar 2

Ik zit bij PU omdat toen ik de leeftijd had van de leerlingen er zelf veel baat bij had om mee te doen met vo training etc en nu wat ik heb geleerd aan de leerlingen over te brengen

Asli

Fatima

Afgestudeerd gespecialiseerd pedagogisch medewerker (vervolgopleiding Social Work)

Ik zit bij PU omdat ik het heel mooi en bijzonder vind om andere mensen te helpen, het levert voor zowel de kinderen als mij heel veel op.

Mohamed

Richelle

Rechtsgeleerdheid leerjaar 2

Ook al ben ik niet in de wijk opgegroeid, ik weiger om mijn ogen te sluiten voor de problemen waaraan ik een bijdrage kan leveren en mogelijkerwijs te verhelpen

Esma

Verpleegkunde 3e leerjaar

Ik heb me aangemeld bij PU, met als doel om de prestaties van de kinderen te vergroten door middel van mijn eigen ervaringen en expertises.

Inssaf

Geneeskunde leerjaar 4

Ik zet me in voor PU omdat de basisschooltijd een bepalend moment is voor de toekomst. Vaak hebben kinderen gewoon moeite met de stof omdat ze geen goede leertactiek toepassen, dus een steuntje in de rug kan een groot verschil maken.

Hibaaq

Social Work 1e jaars student

Ik heb voor PU gekozen, omdat ik vind dat het inkomen van je ouders en je achtergrond geen verschil zou moeten maken in het onderwijs. Ieder kind verdient gelijke kansen en bij PU kan ik hier een bijdrage aan leveren

Fatma

Sara

Vwo leerjaar 4
Ik zit bij PU, omdat ik het mooi vind hoe ik leer van de kinderen en andersom en ik vooruitgang zie.

Asmae

Muna

Ik zit bij PU omdat ik het mooi vind dat kinderen geholpen worden en een kans krijgen voor hun toekomst. Ook kan ik als begeleider mijzelf ontwikkelen.

Mariam

Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4

Ik voel me gemotiveerd om bij PU te zijn als vrijwilliger, omdat ik de kinderen daar kan begeleiden in hun huiswerk en in hun persoonlijke ontwikkeling. Want elk kind heeft recht op goede ondersteuning en aandacht. Dat is wat ik belangrijk vind.

Eva

Aya

Vwo leerjaar 4

Ik zit bij Presikhaaf University, omdat ik het erg leuk vind om kinderen te helpen en het belangrijk vind dat ze gelijke kansen hebben.

Eda

Social Work leerjaar 2

De reden dat ik stage loop bij PU en sta voor gelijke kansen is, omdat ik de kinderen die de toekomst zijn wil versterken in hun kwaliteiten. Elk individu heeft hier een 'kans' voor nodig.

Menu