Young Talents

Hier kan je alle Young Talents vinden

Dit zijn de talenten van Presikhaaf University. Deze jongeren pakken de sociale en de maatschappelijke vraagstukken uit de samenleving op en werken bij Presikhaaf University aan hun eigen ontwikkeling.

Gani

Social Work 2e leerjaar (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)

Ik vecht voor gelijke kansen en probeer o.a. via Presikhaaf University mijn steentje bij te dragen.

Nehkomi

Commerciële economie 4e leerjaar (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)

Ik sta voor gelijke kansen voor elk kind. Via PU wil ik kinderen de tools en ondersteuning bieden, die zij elders niet krijgen. Hiermee hoop ik het beste te halen uit een kind en bij te dragen aan de ontwikkeling van het kind.

Leila

Social Work examenjaar (MBO, Rijnijssel)

Ik sta voor gelijke kansen en laagdrempelige begeleiding om optimale en unieke successen te creëren voor de opkomende generatie.

Danisha

Agogisch medewerker 1e leerjaar (Rijnijssel)

Ik zit bij PU omdat ik graag jongeren wil helpen en wil stimuleren het beste uit hun zelf te halen.

Fatima

Verpleegkunde 1e leerjaar (Hogeschool Utrecht)

Ik zit bij PU omdat het mij goed doet wetend dat ik de kinderen van onze toekomst help en iets voor ze kan betekenen.

Mohammed

Hogeschool van Amsterdam

Door de grote kwaliteitsverschillen tussen scholen kunnen de kinderen niet altijd even goed ontwikkelen en daarom wil ik via PU het beste van een kind naar boven halen.

Abdellatif

Master Bestuurskunde (Vrije Universiteit Amsterdam)

Ik geloof dat elk kind talenten heeft, alleen wordt dat helaas in de praktijk niet altijd benut. Elk kind heeft het recht op gelijke kansen. Bij PU hoop ik ze hierbij te kunnen helpen om net dat extra zetje te geven zodat hun talenten het best tot zijn recht komen.

Safae

Pedagogiek niveau 4, 2e leerjaar (ROC A12, Astrum College)

Ik zet me in voor Presikhaaf University, omdat ik samen met de begeleiders een goed team vorm om kinderen rust, vertrouwen en discipline bij te dragen. Het voelt goed om een sociale binding te hebben met de kinderen en zij de gelijke kansen te geven, zoals betrokkenheid en participatie in de maatschappij.

Ozge

Onderwijsassistent Niveau 4 (Astrum College)

Ik zit bij PU, omdat ik erin geloof dat wij samen meer bereiken dan alleen. Samen staan we sterker, samen bereiken wij gelijke kansen en geven wij de mogelijkheid om iedereen verder te laten groeien tot waar hij of zij wilt zijn.

Achraf

Bedrijfskunde 2e leerjaar (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)

Ik zit bij Presikhaaf University omdat ik het leuk vind om te werken met jongeren. Zelf vind ik het heel erg belangrijk dat de jongeren ook recht hebben op steun die ze nodig hebben.

Chaimae

Bsc Finance & Control (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)

Het geeft mij voldoening als ik een bijdrage heb kunnen leveren aan de ontwikkeling van een kind. Presikhaaf University is daar de ideale plek voor.

Abdelilah

Commerciële economie 4e leerjaar (Hogeschool van Amsterdam/Johan Cruyff academie)

Ik zet me in voor PU omdat ik streef naar vermindering van kansenongelijkheid bij kinderen en jongeren.

Richelle

Rechtsgeleerdheid 3e leerjaar (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)

Ook al ben ik niet in de wijk opgegroeid, ik weiger om mijn ogen te sluiten voor de problemen waaraan ik een bijdrage kan leveren en mogelijkerwijs te verhelpen.

Sara

Vwo 4e leerjaar (Thomas à Kempis college)

Ik zit bij PU, omdat ik vind dat alle kinderen recht hebben op begeleiding op het gebied van school en welzijn. Hier wil ik graag een bijdrage aan leveren.

Mariam

Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niv 4, 2e leerjaar (ROC Midden Nederland)

Ik zet me in bij PU om de kinderen een goede begeleiding te bieden. Want elk kind heeft het recht op een goede ondersteuning en persoonlijke aandacht.

Fatma

Sociaal Juridisch Dienstverlening leerjaar 1 (Hogeschool Utrecht)

Ik zit bij PU omdat wij samen meer waard zijn dan alleen. Bij PU creëren wij gelijke kansen voor iedereen en zorgen wij ervoor dat iedereen zich hier kan ontwikkelen in zijn of haar talenten.

Eray

Havo 5e leerjaar (’t Beekdal Lyceum)

Ik ben begonnen bij PU om de kinderen in de buurt te helpen met hun schoolwerk en om ook te le leren van de andere vrijwilligers van PU.

Jorchino

Social Work niveau 4

Ruwensly

Stagiair

Zainab

Juridisch administratief dienstverlener examenjaar

Ik wil de jongeren uit de buurt motiveren en helpen bij de zelfontwikkeling. Daar krijgen wij als vrijwilligers de mogelijkheid voor. Kinderen en jongeren zijn onze kwetsbaarste doelgroep, alles wat je ze meegeeft blijft op de een of andere manier hangen.

Zakaria

ICT 1e leerjaar (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)

Wat ik belangrijk vind, is dat ieder kind evenveel kans heeft om zichzelf te ontwikkelen en om zijn of haar talenten te ontdekken, want ik geloof dat in ieder kind een talent schuilt. Als begeleider draag ik hier graag een steentje aan bij.

Soukaina

Pedagogiek 1e leerjaar (Hogeschool Utrecht)

Ik heb voor PU gekozen, omdat ik veel waarde hecht aan gelijke kansen voor jongeren. Ik vind het belangrijk dat jongeren de steun krijgen die zij nodig hebben.

Aya

Vwo 5 (’t Beekdal Lyceum)

Ik help graag bij Presikhaaf University, omdat ik mezelf erg kan ontwikkelen. Ik wil de kinderen de begeleiding en ondersteuning geven die ze nodig hebben.

Mairon

Social Work 2e leerjaar (MBO, Rijnijssel)

Ik zet me in voor gelijke kansen omdat achterstanden geen invloed moeten hebben op de ontwikkeling van een kind.

Asmae

Havo 5 (Thomas á Kempis college)

Jasmijn

Maatschappelijk Werk en Dienstverlening 4e leerjaar (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)

Ik zit bij PU, omdat ik het belangrijk vind dat ieder kind gelijke kansen krijgt. Hier hoop ik aan bij te kunnen dragen. Naast praktische hulp, bied ik ook graag een luisterend oor.

Ilayda

Logopedie 3e leerjaar (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)

Ik zit bij Presikhaaf University, omdat ik graag de ondersteuning wil geven die de kinderen nodig hebben. Ik vind het mooi om te zien hoe de kinderen groeien in hun ontwikkeling. Een steentje kunnen bijdrage aan de ontwikkeling van de kinderen maakt mij gelukkig.

Manar

Havo 5e leerjaar (’t Beekdal Lyceum)

Ik zit bij PU, omdat ik graag leerlingen help waarbij nodig en op deze manier mijn eigen kennis versterk. Ook hecht ik veel waarde aan gelijke kansen!

Youssra

Vwo 6 (Thomas à Kempis college)

Ik zet mij in bij PU omdat ik vind dat elk kind het verdient om te beschikken over goede hulp waar nodig. En zo het maximale uit zichzelf kan halen.

Nigel

Stagiair

Esma

Rechten en verpleegkundige 1e leerjaar (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)

Onderwijskwaliteit en gezondheid van een kind moet niet afhangen van hoe hoog het inkomen van de ouders zijn. Om deze reden wil ik me via Presikhaaf University inzetten voor gelijke kansen.

Jahrai

Bsc in Law (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)

Gelijke kansen zijn heel belangrijk. Ik hoop hierbij de jongeren een steuntje in de rug te geven, zodat zij zichzelf verder kunnen ontplooien.

Rafik

Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND)

Ik zet me in voor Presikhaaf University, omdat ik het belangrijk vind om een bijdrage te leven aan de maatschappij. Tevens vind ik het belangrijk om de jongere generatie handvatten te geven en vaardigheden te leren, zodat zij dit kunnen gebruiken voor hun eigen toekomst.

Esma

Social Work 2e leerjaar

De voornamelijke reden dat ik onderdeel ben van Presikhaaf University is omdat ik graag centje wil bijdragen aan de ontwikkeling en ontplooiing van de kinderen.

Demi

Gymansium+ 3e leerjaar (Thomas à Kempis college)

Ik zit bij PU omdat ik graag de kinderen in de buurt wil helpen en dat ze de hulp krijgen die ze nodig hebben.

Mariam

Built environment 1e leerjaar (Hogeschool Utrecht)

Ik zet mij in voor pu omdat ik gelijke kansen wil voor de kinderen in de wijk.
Onze toekomst ligt in de handen van de kinderen en daar wil ik een stabiele basis voor zijn. Investeren in de kinderen is investeren in de toekomst.

Sara

Ik vind het altijd leuk om met kinderen te werken. Vind het mooi om te zien hoe ze ontwikkelen en wil graag dat de kinderen zich verder ontwikkelen en hun verborgen talenten vinden.

Esma

Verpleegkundige 4e leerjaar (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)

2 jaar geleden heb ik mij aangemeld als begeleider op de PU, met als doel om de prestaties van de kinderen te vergroten door middel van mijn eigen ervaringen en expertises.

Rahma

Liberal Arts & Sciences 1e leerjaar (University College van Amsterdam)

Wat is het knapste dat je kan doen?
Aankloppen en iemand om hulp vragen wanneer nodig.
Want zo, kun je jezelf verder ontwikkelen om je volle potentie te bereiken.
PU is een open huis, waar niemand hoeft te kloppen; samen met de kinderen vormen we een familie waar we allemaal van elkaar leren!

Menu