Sport & Bewegen

Voetbal

We zijn binnen Presikhaaf University enorme liefhebbers van (zaal)voetbal. Voetbal is een mooi middel waarin gewerkt kan worden aan de fysieke gezondheid, maar ook aan de mentale gezondheid. Het is een middel waarmee we vrienden maken en normen en waarden aanleren. Naast buurtcentrum de Overkant hebben we de beschikking over het Cruyyf Court en maken we gebruiken van de sporthal naast de Overkant. Hierdoor hebben we voldoende ruimte om voetbal in te zetten als middel.

Bootcamp en Kickboksen

Regelmatig organiseren we bootcamps om jezelf beter te leren kennen en nog fitter te worden. We geloven in het uitdagen van jezelf. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheid om te (kick)boksen. Zo leren leerlingen nog beter met elkaar om te gaan en werken we aan het versterken van de mentale gezondheid.

Veluwe

Wij hebben de mooiste en grootste achtertuin van Nederland. De Veluwe is op korte fietsafstand te bereiken vanuit Buurtcentrum de Overkant. We gaan regelmatig met groepen naar de Veluwe. Daar organiseren we wandelingen en speurtochten. Dit doen we om leerlingen in een inspirerende omgeving elkaar te ontmoeten en tot rust te komen. Hiermee proberen we de leef- en belevingswereld voor onze leerlingen te vergroten.

”Dit zijn onze sportcoaches die de sporturen verzorgen”

KATENDISPORT

Merveille Katendi

Bachelor of Health (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)

Maatschappelijke sportcoach

CHOOSE2BEFIT

Olaf van Baars

Sport en Bewegen Niveau 4

Personal training, (bedrijfs) bootcamp en groepslessen

Menu