Arnhem

Hugo University

Samen vechten wij voor gelijke kansen

Wij zijn Hugo University

Naast Presikhaaf University wordt er aan de leerlingen van Hugo de Groot school, elke dinsdag en donderdag, extra ondersteuning aangeboden onder de naam Hugo University. De kinderen krijgen ondersteuning van de begeleiders. De begeleiders vormen een belangrijk onderdeel van Hugo University. Ze begeleiden de kinderen in hun vragen over huiswerk of het deelnemen aan sportactiviteiten, maar begeleiden de kinderen ook in hun brede ontwikkeling. Daarnaast vragen wij en zetten wij in op de betrokkenheid van ouders en werken wij intensief samen met het onderwijs. Samen vormen wij de gouden pedagogische driehoek.

Impact maken

Wij zetten ons in voor gelijke kansen om van ieder kind zijn potentieel te benutten. 

Ons aanbod

Wij zetten in op onderwijs, sport & bewegen en talentontwikkeling van de kinderen/jongeren.

Aanmelden?

Wij hebben momenteel een wachtlijst, voor meer vragen kan je terecht bij Merveille.

Ons Team

Dit zijn onze helden die dagelijks klaar staan voor de kinderen en jongeren om het maximale uit het eigen kunnen te halen. Het team bestaat uiteraard uit meer begeleiders, maar dit zijn de vaste gezichten voor Hugo University.

Merveille

Merveille

Projectleider Hugo University

Ik wil dat iedereen gelijke kansen krijgt met mijn kennis en ervaring draag ik hieraan bij. Ik wil dat de hele wijk succesvol wordt en dat doen we samen!

Melly

Melly

Özge

Özge

Ik zet mij in voor leerlingen die extra hulp nodig hebben, maar het zelf niet redden op eigen kracht. Ik zet mij in voor gelijke kansen!

Prisca

Prisca

Verpleegkunde 3e leerjaar (HAN Nijmegen)

Ik ben vrijwilliger, omdat ik het leuk vind om mensen te helpen en met kinderen te werken. Daarnaast streef ik naar eerlijke, gelijke kansen en rechten in de samenleving.

Esma

Esma

Pedagogiek 2e leerjaar (HAN Nijmegen)

Ik vind het belangrijk dat de kinderen op een veilige en leuke manier kunnen ontwikkelen. Hierbij wil ik graag een steentje bijdragen.

Rizwan

Rizwan

Locatie