Presikhaaf University

Talentontwikkeling

"
Presikhaaf University Talentontwikkeling

Talentontwikkeling

Bij Presikhaaf University zetten de kinderen en begeleiders initiatieven op. Ze organiseren activiteiten en projecten en stellen daar een maatschappelijke thema’s centraal. Bij Presikhaaf University leiden wij het toekomstige cement van de samenleving in Presikhaaf op. Waar het ontwikkelen van talenten van jongeren en kinderen voorop staat. 

Changing the Game

Netwerk

Voor onze jongeren stellen we een groot netwerk aan organisaties beschikbaar. We voelen ons verantwoordelijk om waardevolle Arnhemse talenten die maatschappelijk betrokken zijn een platform te bieden. We verbinden onze jongeren met bedrijven. Ook zetten we programma’s op waar talent zich kan ontwikkelen. Zie bijvoorbeeld het leiderschapsprogramma welke we met Rabobank Arnhem en Rozet organiseren.

Opr€cht

Schulden, een hardnekkig en ingewikkeld probleem. Jongeren ervaren de drempel om bij oplopende schulden op tijd aan de bel te trekken. Presikhaaf University valt onder het project ‘Opr€cht’. Wij dragen bij aan het vinden van jongeren met schulden en het doorverwijzen van deze jongeren naar de juiste hulpverlening. Onze jongeren zijn opgeleid om als buddy jongeren met schulden te ondersteunen. Heb jij hulp nodig bij jouw financiën? Laat het ons gerust weten.

Energietransitie

Presikhaaf University wilt een bijdrage leveren aan het versnellen van de energietransitie. De jongeren en kinderen willen graag een bijdrage leveren aan een gezond en goed milieu. Samen met Empowering Nisa hebben wij het project 10 * 10 opgezet. In dit project zijn 10 jongeren van Presikhaaf University opgeleid tot energiecoaches en fungeren zij als ambassadeurs. Ze helpen huishoudens bij het besparen van energie en zijn vooral de onderzoekers die ons gaan helpen in onze wijk de energietransitie een boost te geven. Dit project is aan het begin van 2020 afgerond. Op dit moment zijn onze coaches verbonden met bestuurders in het duo-project.

Presikhaaf University energiecoaches 10 x 10