Werkwijze

Presikhaaf University geeft iedereen de kans om te leren en te ontdekken.


Presikhaaf University bestaat uit een groep van 50 jonge begeleiders die woonachtig zijn in Presikhaaf en omgeving. Deze begeleiders zijn van diverse achtergronden, leeftijden, opleidingsniveau en geslacht. De begeleiders vormen een belangrijk onderdeel van Presikhaaf University. Ze begeleiden de kinderen in hun vragen over huiswerk of het deelnemen aan sportactiviteiten, maar begeleiden de kinderen ook in hun ontwikkeling. De begeleiders helpen de kinderen, geven ze vertrouwen en stellen de ontwikkeling van leerlingen centraal. Daarnaast vragen wij en zetten wij in op een grote betrokkenheid van ouders en werken wij intensief samen met de basisscholen in de wijk.

Onze begeleiders krijgen begeleiding van Melvin Kolf en Nabil el Malki om de leerlingen goed te kunnen helpen. We stellen hoge eisen aan de kwaliteit van ons werk en aan de inzet en betrokkenheid van de begeleiders.

Wat ons betreft, is haast alles mogelijk bij de Presikhaaf University. Het is een universiteit waar leerlingen van alle opleidingsniveaus en leeftijden welkom zijn. Iedereen krijgt de kans om te leren en te ontdekken.

%d bloggers liken dit: