Interview met Luan

Deze week is het interview met (tijdens het interview jarige!) Luan te lezen. In zijn interview vertelt hij onder andere wat hij nu meer doet dan normaal, de terugblik op zijn grootste blunder en wat zijn grootste wens is.

Wat doe je nu meer dan normaal?
Ik heb nu meer tijd over dan normaal, daarom vind ik het leuk om te gamen op de PlayStation, vooral Fortnite, Grand theft auto Five en FIFA 2020. Ik heb ook meegedaan aan het toernooi van Mairon, het FIFA-toernooi. Dat vond ik erg leuk!

Wat vind je leuk aan Presikhaaf University?
Ik vind het leuk en fijn dat mensen mij helpen met mijn huiswerk. Daarnaast vind ik het leuk dat je kunt voetballen na de huiswerkbegeleiding, dat doe ik het liefst. En ook vind ik het leuk dat er uitjes worden georganiseerd waar we aan kunnen meedoen. Het uitje naar de Graafschap is iets waar ik positief op terug kijk. Samengevat vind ik het leuk om dingen te ondernemen met z’n allen, als groep!

Waar word je blij van?
Voetballen! Vooral met vrienden vind ik het leuk om overdag en ’s avonds te voetballen. Nu is dat helaas wat minder dan twee maanden geleden, maar ik hoop dat we snel weer terug gaan naar het ‘normale leven’.

Wie zou je voor één dag willen zijn, en waarom juist die persoon?
Ik zou voor één dag willen ruilen met Cristiano Ronaldo. Ik zou dan vooral gaan trainen om nog beter te worden én ik zou misschien een rondje rijden in zijn Lamborghini. Ik vind het vooral leuk om met Ronaldo te ruilen, omdat hij profvoetballer is en dat is wel een van mijn grootste dromen.

Wat is je grootste blunder?
Mijn grootste blunder is een eigen goal tijdens een voetbalwedstrijd. ‘De tegenstander kreeg een corner die via de kluts op mijn hoofd kwam. De bal belandde hierdoor in het eigen doel.’ Dit is denk ik wel mijn grootste blunder ooit. Gelukkig stonden we 5-1 voor, dus uiteindelijk kon ik er samen met mijn teamgenoten om lachen.

Wat zou je later willen worden, en waarom?
Voetbal is mijn grote passie. Daarom zou ik heel graag profvoetballer willen worden. Hoe ik dat ga bereiken? Door heel veel discipline te tonen en altijd mijn uiterste best te doen. Zelf voetbal ik nu bij v.v. Elsweide  in de JO13-1 (D1). De eerstvolgende club waar ik zou willen spelen is Vitesse, vervolgens naar Ajax en dan naar een grotere club, misschien wel bij Cristiano Ronaldo. Eigenlijk net als de carrière van Frenkie de Jong die vanuit Willem 2 naar Ajax ging en nu voetbalt bij een van de grootste clubs (Barcelona). Mocht het niet lukken om profvoetballer te worden, zou ik het leger in willen. Ik zie daar dezelfde discipline terug die je bij voetbal nodig hebt. Dat trekt mij aan!

Waarvoor kan iemand jou ’s nachts wakker maken?
Eigenlijk zou ik liever willen doorslapen. Maar! Als je me dan toch moet wakker maken, dan voor een Champions League wedstijd of de El Classico (Barcelona tegen Real Madrid). Maar anders, toch liever doorslapen…

Wat vind je minder leuk aan Presikhaaf University ?
Wat ik minder leuk vind is als ik zie dat oudere jongens plagend gedrag hebben naar jongere jongens toe, zoals uitlachen.

Naar welk land zou je nog een keer willen gaan?
Ik zou nog een keer naar Dubai willen gaan. Waarom? Omdat ik daar in de mooiste auto’s kan rijden en het hoogste gebouw van de wereld kan bezoeken (Burj Khalifa). Dat lijkt me een hele leuke ervaring.

Als je 100 euro krijgt, zomaar, wat zou je ervan kopen?
Ik zou sowieso een bal kopen en misschien andere voetbalspullen. Daar kan je er niet genoeg van hebben! Als ik geld overhoud, zou ik het sparen.

 

Wat is jouw levensmotto?
Mijn levensmotto is ‘benut al je kansen!’. Doe er alles aan om zoveel mogelijk het leven te halen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu