Interview met Elif

Deze week staat het interview met Elif voor jou klaar. In dit interview vertelt Elif (10) over hoe zij de quarantaine door komt, over wat ze ervan vindt nu school weer gaat beginnen en om wie ze het hardst moet lachen.

Hoe kom je de quarantaine door ?
Ik doe vooral dingen die ik leuk vind, zoals een boek lezen, op mijn telefoon TikToks kijken of knutselen. Nu ik mijn vrienden niet meer zoveel zie, houden we contact via TikTok. Ik ben blij dat ik ze binnenkort weer kan zien op school. Ook heb ik onlangs nieuwe skeelers gekregen, dus nu kan ik ook rondjes skeeleren door de straat.

Wat doe je nu meer dan normaal ?
Wat ik heb gemerkt  is dat ik veel meer op mijn telefoon zit dan normaal, vooral op TikTok. Nu kan ik weer nieuwe dansjes ontdekken en oefenen.

Wat vind je moeilijk in deze periode  ?
Ik vind het soms nog lastig om 1,5 m afstand te houden, ik ben het niet gewend waardoor ik het dan vergeet als ik buiten ben. Ook nu school weer begint zou ik eraan moeten blijven denken, dit is dan ook waarom ik aan de ene kant niet blij ben dat we weer naar school mogen. Ik vind het leuk dat ik weer nieuwe dingen ga leren op school, maar het is aan de andere kant beter voor mijn gezondheid als ik thuis blijf.

Wie of wat motiveert je het meest ?
Toch wel mijn moeder, die helpt mij met alles.

Om wie moet je het hardste lachen ?
Om mijn juf Doreen, ze is heel grappig.

Vind je jezelf introvert of  extrovert ?
Als ik met mensen ben die ik niet zo goed ken ben ik meer introvert, maar als ik met mensen ben die ik beter ken ben ik meer extrovert.

Welke vakken op school vind je het leukst?
Het leukste vak op school vind ik creatief, omdat het dan gezellig is in de klas en dan ben ik ook creatief bezig. Ik vind het erg leuk om te knutselen.

Wat vind je leuk aan Presikhaaf University ?
Wat ik aan Presikhaaf University leuk vind is dat ik meer aan school doe, en dat het helpt met mijn cijfers. Ook zijn er leuke begeleiders die je altijd willen helpen.

Wat vind je minder leuk aan Presikhaaf University ?
Wat ik minder leuk vind is als ik zie dat oudere jongens plagend gedrag hebben naar  jongere jongens toe, zoals uitlachen.

Wat is jouw leukste herinnering aan Presikhaaf University ?
Ik vond het multiculti-diner heel erg leuk, omdat we toen gezellig met z’n allen gingen eten. Iedereen mocht toen eigen hapjes meenemen, ik had samen met mijn moeder Turkse linzen köfte gemaakt.

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu