Interview met Abdi

Deze week staat het interview met Abdi voor jou klaar. Hij vertelt in dit interview met wie hij een dagje zou willen ruilen en waar hij zichzelf ziet over 10 jaar.

Als alles kan, wat zou jij dan willen doen in de vakantie en waarom?
Ik zou dan graag met mijn voetbalteam gaan voetballen. Ik voetbal zelf bij Elsweide in de JO13-1. Na het voetbal zou ik gaan zwemmen met mijn vrienden bij de Koppel.

Welk eten zou je elke dag wel willen eten?
Eigenlijk het liefst de hele dag aardbeientaart. Maar als ik dan toch moet variëren, in de ochtend cornflakes, in de middag friet en in de avond aardappelen met lekkere groenten (verschillende soorten groenten door elkaar). En daarbij zou ik dan een colaatje of watertje drinken.

Wat is het stomste wat je ooit hebt gedaan?
Een snoepje gepakt bij de Kruidvat. Klinkt heel onschuldig, maar je hoort dit niet te doen. Als ik daar aan terug denk snap ik dat dit niet slim was van mij.

Als je een wens zou mogen doen, wat zou dat dan zijn?
Ik zou graag scooter willen rijden, het liefste op een Vespa. Ook zou ik een grote villa willen aan zee in Nederland. Een mooie auto kan daar natuurlijk niet ontbreken. Ik zou kiezen voor een Porsche Cayenne!

Waar ben je trots op?
Ik ben heel trots op mijn vader en moeder. Waarom? Omdat zij mij hebben opgevoed en alles hebben gegeven wat ik nodig heb. Daar ben ik ze erg dankbaar voor. Ook ben ik trots op de begeleiders van PU, omdat zij mij helpen met mijn huiswerk. Hierdoor zie ik mijn schoolresultaten beter worden.

Met wie zou je weleens een dagje willen ruilen?
Touzani, omdat hij veel trucjes kan en goed kan voetballen. Of ik zou willen ruilen met Rarko, dat is een YouTuber die mensen interviewt op straat. Als ik hem voor een dag zou zijn zou ik mensen vragen wat hun record is met hooghouden.

Wat is het leukste dat je ooit in je leven hebt gedaan?
Pretpark met vrienden, samen met begeleiders en vrienden naar de Veluwe. Daar hebben we gegeten, gebokst en gewandeld. Dat vond ik heel leuk!

Hoe zie je jezelf over 10 jaar?
Ik denk dat ik een bijbaantje heb bij de Albert Heijn als vakkenvuller. Van het geld dat ik dan verdien kan ik een Vespa kopen en rondjes rijden. Ook woon ik dan nog bij mijn ouders en volg ik een studie, maar wat voor studie weet ik nog niet. Het lijkt mij leuk om voor anderen te kunnen zorgen.

Wat zou je verkopen als je een eigen winkel hebt?
Ik zou merkkleding verkopen in mijn winkel. Philip Plein, Gucci en Louis Vuitton zijn merken die ik mooi vindt.

Als je je laatste 100 euro moet besteden aan een goed doel, wat voor goed doel zou dat dan zijn?
Ik zou dat geld doneren aan een stichting die kwetsbare mensen helpt in gebieden waar hongersnood heerst. Ik zou hen graag willen helpen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu