Iftar Presikhaaf University

De ramadan nadert haar einde. Bij de Presikhaaf University kwamen 29 mei ongeveer 40 kinderen en 15 begeleiders bijeen voor de Iftar, de gezamenlijke avondmaaltijd tijdens de ramadan. Een mooie initiatief waar de kinderen zelf het heft in handen hebben genomen om te zorgen voor drinken, borden, bestek etc. Daarnaast nam iedereen zelf van haar/zijn eigen cultuur eten mee. Dit zorgde voor een feestelijke iftar. Al met al, een geslaagde dag waar we als Presikhaaf University ontzettend trots mogen zijn om de saamhorigheid onder de kinderen en begeleiders te mogen zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: