Presikhaaf University helpt mee!

Buurthuis ”De Overkant” wordt weer een Huis voor de wijk. Samen met bewoners maken we een gezellige plek waar iedereen welkom is. De afgelopen week is er keihard gewerkt in het buurthuis om het een mooie plaats te maken voor iedereen uit de wijk. De entree wordt bijvoorbeeld mooier en groener gemaakt. Er wordt een plafond gesloopt. Zo zijn er nog grote en kleine klussen die er gaan gebeuren. Presikhaaf University was natuurlijk ook van de partij. Zowel de leerlingen, begeleiders en oprichters hebben een handje mee geholpen. Doel: een mooie, aantrekkelijke, groene en vooral een buurthuis waar iedereen welkom is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: