Van profvoetballer naar welzijnswerk: maak kennis met Melvin Kolf

Alles stond in het teken van voetbal voor Melvin Kolf (32) uit Arnhem. Zijn voetbaltalent zorgde ervoor dat Kolf op zijn 22ste aan de slag mocht bij De Graafschap. „Ik leefde als profvoetballer en dacht: nu komt alles goed. Ik verdiende lekker en dacht dat mijn geld niet op kon. Ik stond immers aan de top, had een carrière, mooie auto en status.”

Maar Kolf zijn contract bij de club werd niet verlengd. Hij kwam in een zwart gat terecht. „Ik had niets meer. Geen diploma’s, geen werkervaring, helemaal niets. Na een jaar rolde Melvin per toeval in het welzijnswerk. Hij wist het zeker, ”dit is waar ik gelukkig van wordt”.

Nieuwsgierig? kijk dan op https://weekvanzorgenwelzijn.nl/ voor meer informatie.

Melvin Kolf (32) Arnhem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: