Presikhaaf University naar de Veluwe

”Wie wilt er mee naar de Veluwe” riep een van de begeleiders. ”eey mag ik alsjeblieft mee?!” riep een van de leerlingen. Al snel volgden er tientallen leerlingen die ook mee wilden. Mooi om de enthousiasme van de leerlingen te zien.

Op 23 februari was het zover. Leerlingen en begeleiders die een uitstapje maakten naar de mooie, bosrijke omgeving ”de Veluwe”. Georganiseerd door een van de begeleiders. Een mooi voorbeeld van hoe een van de begeleiders het initiatief neemt om dit op te zetten. Dit is een voorbeeld waar Presikhaaf University trots op is. Daarnaast heeft een van de begeleiders ervoor gezorgd dat er door Albert Heijn Presikhaaf voedselpakketten werden voorzien voor alle leerlingen en begeleiders van de Presikhaaf University. Namens de Presikhaaf University willen wij dan ook Albert Heijn Presikhaaf hiervoor bedanken. Al met al een zeer geslaagde dag op een zonnige dag. Hier doen wij het voor.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: