Naar een wedstrijd van Vitesse!

Wat een avond en wat een belevenis. Dit was de wedstrijd van het afscheid van Guram Kashia die vele jaren Vitesse heeft mogen leiden, maar dit was ook de wedstrijd van de 30 kinderen en 11 begeleiders die vanuit Presikhaaf University aanwezig waren. 

Donderdag (2 dagen voor de wedstrijd) kregen de kinderen te horen dat ze naar een wedstrijd van Vitesse gaan. Iets wat ze niet hadden zien aankomen, een paar kinderen die uit hun stoel springen van vreugde. Yesss we gaan naar een wedstrijd van Vitesse riep er een. Mooi om de enthousiasme van de kinderen te zien. Dit is waar de Presikhaaf University het voor doet. Kinderen blij maken en ze een onvergetelijke dag bezorgen. Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: