Grote opkomst jongerendebat

Afgelopen donderdag vond er een jongerendebat plaats in de zaal van de Arnhemse gemeenteraad. Het was een avond georganiseerd vanuit de jongerenwerkers in samenwerking met de gemeente. Het werd een levendige avond met een grote en zeer diverse opkomst.

In de Arnhemse politiek wordt de afgelopen tijd veel gesproken over het betrekken van de burger. De uitdaging van dergelijke initiatieven blijkt vaak om ook de jongeren en allochtonen geïnteresseerd te krijgen. Alleen daarom al was deze avond geweldig succesvol. Een volle raadszaal met ruim honderd jongeren tussen de twaalf en tweeëntwintig jaar, waarvan een aanzienlijk deel met een allochtone achtergrond. Het werd bovendien niet alleen een zeer vermakelijke avond, er werd ook op een goed niveau gedebatteerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: