Jongeren debat smaakt naar meer!

Martijn van Butselaar heeft namens de fractie van Arnhem Centraal de jongerenwerkers van de gemeente Arnhem in juni bij elkaar gebracht om hierover te brainstormen. Het één en ander bleek al in de planning te zitten. Dat is positief want het initiatief moet volgens van Butselaar vanuit de jongeren en de jongerenwerkers zelf komen.

Huibert Veth en Pieter Pluijgers spraken met jongerenwerkers Melvin Kolf (Presikhaaf University) en Xavier Rijnstad Jongerenwerk die nauw bij de organisatie betrokken zijn geweest en met jongeren Aliciaa Beek en Nick van Espen die actief zijn voor jongerencentra in hun wijk en alle jongeren oproepen om ook naar het debat te komen. Tevens een reactie van Martijn van Butselaar.

Donderdag 22 november is het zover en komt er een jongerendebat. De bedoeling is dat de politiek op de publieke tribune plaatsneemt en vooral luistert naar wat er door de jongeren wordt gezegd en wat er bij hen speelt. Kom dus vooral en laat je stem horen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: