Presikhaaf University is een feit

Presikhaaf University is officieel!


We zijn ontzettend blij dat het gelukt is om een University te starten in de wijk Presikhaaf. Begin 2018 hadden Melvin en Nabil de droom om iets te starten in de wijk. 7 maanden later is Presikhaaf University van start gegaan. De heren leiden al bijna 4 jaar huiswerkbegeleiding op de Werf. Vanuit dat idee zijn ze gaan brainstormen over hoe ze het nog groter kunnen aanpakken om de wijk iets moois terug te geven, wat het ook verdient. Na een aanvraag te hebben gedaan en meerdere vergaderingen hebben zij het sein gekregen dat ze mogen starten met Presikhaaf University. Een hoogtepunt voor hen en voor de wijk.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: